top of page

Coaching bij Canto!

Een nieuw jaar, 2023.

Ik heb de afgelopen weken mezelf wat terug getrokken en een zelf onderzoek gedaan. Wie ben ik nu, wat heb ik te geven, wat verlang ik te leven en welke kant duwt het leven me op? Grootse vragen, die nooit uit-beantwoord zijn als je het mij vraagt…maar ik voel dat ik er voor nu wel wat antwoorden op heb gevonden die ik graag met je deel, beste lezer!

2022 eindigde qua werk voor mij met het prachtige Meezing Benefiet concert, in de Stompe Toren. Het was een meezing concert, waarin alle 100 aanwezigen uit volle borst meezongen en mee stroomden op mijn flow. Die flow voelde als dat wat mij ooit heeft doen lijden, mij nu leidde naar het licht. Waarin het gif van de pijn, nu een medicijn was geworden.

Dat behoeft misschien enige uitleg: het doel waar we aan doneerden, was de Blijf Groep. Deze stichting helpt slachtoffers van huiselijk geweld en vangt ook ouders met kinderen in hoge nood op in tijdelijke huizen. Zelf heb ik als kind in zo’n opvanghuis gewoond met mijn moeder en broer, en ik kan je zeggen dat mijn eerste jaren als mens niet de meest stabiele en rustige zijn geweest.

Toen ik mezelf tijdens het Meezing Benefiet Concert zag staan, samen met mijn moeder en 100 zingende mensen dacht ik: “ik ben van ver gekomen”.

Mijn grote levenszin heeft mij doen verdiepen en ontwikkelen, via muziek, theater en werken met mijn emoties als performer, schrijven van liedteksten en poëzie, boeken verslinden van grote denkers en wijze mensen, yoga, meditatie, chi qong, “sjamanisme” (ook al noem ik het zelf niet zo, en is het voor mij deel van mijn Boliviaanse cultuur waar ik mee ben opgegroeid) en de waarde van mijn zowel dromen, als mijn helderziend- en gevoeligheid, verscheidene (trauma) therapieën, tientallen familie opstellingen, Stembevrijding, bewustzijn & mind practices, ons lichaam en autonoom zenuwstelsel door de lens van de Poly Vagaal Theorie, Ademwerk en energetisch lichaamswerk.

En diende zich in de eerste dagen van 2023 langzaam een nieuwe weg aan…

Ik zag het in de mensen die Canto! benaderen met hun specifieke hulpvragen, in de feedback die ik ontvang van mijn klanten en collega’s, of van mijn mentoren en coaches. En ik zie het aan mijzelf: ik kan er niet meer omheen dat ik al lang niet meer “alleen” zangles geef - alsof een 4 jarige HBO opleiding voor zangdocent niks is… ;) Maar dat wat ik aanreik in bijvoorbeeld een les of Mantra Avond iemand een laag dieper kan raken, op een wezenlijk niveau. Dat men zich blijvend en grondig aangeraakt kan voelen op een plek, waar ze in hun dagelijks leven niet zo vaak (kunnen) komen en wél vanuit willen leven. Dat wat vastzat, weer gaat stromen.

Zo ben ik nu aanbeland op een punt in mijn (werkende) leven, waarin ik voel dat ik iets te geven heb, vanuit al mijn eigen levenservaringen, ontwikkelingen en opleidingen. Dat ik vanuit het verlangen me te ontwikkelen en een “beter leven” te creëren, van mijn gif mijn medicijn heb gemaakt. En dat het nu tijd is om daarmee naar buiten te komen.

Innerlijke stem coach

Dus, hoe spannend en kwetsbaar ook, hier ben ik: Charo Durán, nu ook “innerlijke stem coach”.

Ha, wat heerlijk bevrijdend om dat te delen!

Kort gezegd, begeleid ik je in een individuele coaching sessie naar jouw innerlijke stem, die zich nog niet zo duidelijk laat horen zoals jij wél zou willen. Dit doen we door middel van Ademwerk, Stembevrijding, het Autonome Zenuwstelsel volgens de Poly Vagaal Theorie en energetisch werk.

Je leest er hier meer over, wees welkom als je op een belichaamde manier van coachen jouw innerlijke stem wilt vinden! Ik ontvang je met open armen :-)


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page