top of page

CantoConcert

Op 4 juli 2015 was het eerste CantoConcert van Zangschool Canto!

Leerlingen van Zangschool Canto! presenteerden zich die avond aan hun familie, vrienden en aan elkaar. Voor hen een manier om dat waar ze zo hard aan werken tijdens de lessen in praktijk te brengen (en daar niet alleen van mij, maar ook van anderen applaus voor te krijgen!). Voor mij een manier om ook hun kant als performer mee te maken en zo een completer beeld te krijgen van elke leerling.

Ik ben enorm trots op hoe elke zanger zich heeft ontwikkeld op vocaal gebied en in hun performance en heb dan ook enorm genoten van de geweldige optredens van iedereen. De eigenheid van elke zanger kwam prachtig naar voren, door het verschil in liedkeuze en performance, maar vooral in stemgeluid en -gebruik. Wat is het toch dankbaar om iemand te mogen helpen in zijn of haar groei en te kunnen genieten van een mooi (eind)resultaat.

Helaas kon niet iedereen meedoen aan het concert, maar het intieme karakter van de avond was perfect voor een eerste CantoConcert. Op de foto's is te zien hoe mooi iedereen zich liet zien. De prachtige klanken mag je er bij verzinnen...

Ik wens iedereen een heerlijke zomer, vol muziek, vrijheid en zon toe!

11693885_10207458626330746_6676055668445700490_n.jpg
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page