top of page

Welkom op de blog van Canto!

BLOG

Als zangdocent en zangeres maak ik een hoop mooie dingen mee; ik mag op toffe festivals optreden en kom op die manier met bijzondere mensen in contact, die zich bijvoorbeeld herkennen in wat ik zing en vertel; een workshop met tieners die eerst aarzelend, maar uiteindelijk dan toch uitbundig en breedlachend staan te zingen met elkaar, alle puberale schaamte voorbij; kinderen die zonder gene of oordeel naar zichzelf, zingen alsof hun leven er van afhangt. Kortom, veel moois dat ik meemaak in mijn werk, wat ik graag wil delen met anderen die houden van zingen, zouden willen zingen, collegae of andere geïnteresseerden. En dat ik ga in 2015 doen via deze blog! Een mooi platform om te delen en informeren, maar ook om te ontmoeten en uit te wisselen. Wil je iets kwijt na het lezen van mijn blogs of van gewoon van gedachten wisselen? Ik nodig je uit om onderaan je reactie achter te laten.

Liefs

Charo

Zangschool Canto!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page