Stembevrijding

"Na een les stembevrijding voel ik me zó levendig! Ik wist niet dat er zoveel kracht in mij zat."

Jij wilt leven.

Je wilt je vrij voelen.

Om te laten zien en horen wie jij bent.

Maar je merkt dat er een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zijn wie jij bent.

Voluit te laten klinken, hoe jij klinkt. 

Om voluit jouw stem te laten horen.

Voluit klank te maken vanuit jouw hart. 

Canto! verwelkomt je met open armen.

Lees hieronder meer over de individuele lessen en groepsworkshops. 

Lees hier een blog over Stembevrijding!

Individuele Sessie

In een individuele sessie Stembevrijding nodig ik je uit om te onderzoeken wat ernaar verlangt om gehoord te worden en wat het is wat jou tegenhoudt daarin. Vanuit een veilige ruimte, waarin alles er mag zijn wat aan bod komt, gaan we samen op pad om dat verlangen stem te geven.

 

Want diep van binnen weet je hoe bevrijdend het is om helemaal de ruimte te nemen om te laten zien en horen wie jij bent. Om voluit te klinken en voluit te leven. 

 

Lesduur: zestig minuten

Tarief: €68 (incl BTW) vanaf 21 jaar

Lesdagen: in overleg

Leeftijd: 18-100 jaar

Je hebt geen zangervaring nodig en je hoeft niet goed of mooi te kunnen zingen.  

Lessen kunnen in het Nederlands of Engels worden gegeven! 

Meld je hier aan!

unnamed.png

Groepsworkshop

In deze ééndaagse workshop Stembevrijding gaan we in groepsverband op pad; ik nodig je uit om te onderzoeken wat ernaar verlangt om gehoord te worden en wat het is wat jou tegenhoudt hierin. Vanuit een veilige ruimte, waarin alles er mag zijn wat aan bod komt, gaan we samen op pad om dat verlangen stem te geven.
Elkaar horen én gehoord worden door anderen, is een spannend maar ook helend onderdeel van deze workshop: je bent niet alleen in het verlangen te zingen, en helemaal gehoord te worden voor wie je bent. Je doet het zelf, maar je bent niet alleen. Elkaar ontmoeten in deze ruimte is verbindend en verzachtend.

Diep van binnen weet je hoe bevrijdend het is om helemaal de ruimte te nemen om te laten zien en horen wie jij bent. Om voluit te klinken en voluit te leven. 

 

Lesduur: 2,5 uur

Tarief: €65 (incl BTW) 

Data: i.v.m. Corona maatregelen nog geen datum

​Leeftijd: 21-100 jaar

In lijn met gepaste Corona maatregelen, kunnen er maximaal 5 deelnemers meedoen per workshop. Andere maatregelen worden ook in acht genomen voor gepaste afstand en ventilatie. 

Je hebt geen zangervaring nodig en je hoeft niet goed of mooi te kunnen zingen.  

Lessen worden in het Nederlands gegeven.

Meld je hier aan!

unnamed.png

Kunstenaar beeld: Sophia Harms - van Estrik 

Kom hier dat ik u draag

workshop voor moeders

"Kan je het nog herinneren, dat wonderlijke moment dat je besefte dat er een mensje in je baarmoeder groeide? En je een paar maanden later je kind in de ogen keek en het terugkeek en je het gevoel had dat je hart zou exploderen. De liefde die je ervaart voor je kind beneemt je de adem en zorgt ervoor dat je tegelijkertijd wilt huilen en lachen, en dus kom je heel plotseling terecht in een stille verwondering.

 

Je bent dronken van blijdschap, maar er is ook een bijkomende pijn. Je bent bang dat je het gaat verknallen. Achter deze angst om te falen, zit nog een grotere zorg: je weet dat je niet in staat zult zijn om het kind van wie je zoveel houdt, te beschermen tegen de pijn van deze wereld. Je weet dat je het toch zult proberen, zo hard je kunt."

 

-uit “Ongetemde Wijsheid” van Mirabai Starr.

 
 
 

Kom hier dat ik u draag - Workshop voor moeders

Misschien raken de woorden van Mirabai Starr iets in jou en is er een reden dat je deze woorden nu ook leest. Misschien voel jij je ook wel eens verloren in het moederschap, in de storm van al je emoties, angsten, vreugde, verwondering, onzekerheid en liefde. Misschien heb je ook behoefte aan een ruimte om alles wat je ervaart van binnen eruit te gooien. En voel je dat het helend kan zijn voor je, om juist dát te delen met anderen die zich erin herkennen. En je niet zullen veroordelen, maar horen, begrijpen en jou verwelkomen met alles wat het moederschap met zich meebrengt. Zodat je voelt: ik ben niet de enige!

 

Hoe zou het zijn om een ruimte te hebben waarin je alles mag laten zijn, zowel de Angst als de Liefde? Waarin je alle emoties mag toelaten in jezelf en daar klank aan kan geven door middel van je stem. Erover praten en erover zingen. Alle ervaringen in jouw moederschap, maar ook die van je leven vóór je moeder werd, doen er toe. Ze willen gezien en gehoord worden, door jouzelf en door de mensen om je heen. Daarom verwelkom ik jou met alle Liefde in workshop speciaal voor moeders: “Kom hier dat ik u draag”.

Ik gun je je gedragen te voelen in de zachte kracht van andere vrouwen en die van jouzelf. 

We gaan in groepsverband met onszelf en elkaar op pad. In een veilige ruimte nodig ik je uit om klank te geven aan dat wat er in jouw ervaring van moederschap gehoord wil worden. Dat doen we door middel van oefeningen uit de Stembevrijding en Mindfulness, fysieke en schrijfoefeningen. De bedding van elkaar, andere moeders die zich ook herkennen in het bovenstaande, kunnen een helende bijdrage leveren aan jouw proces: je bent niet alleen!

Lesduur: 12:30-17:00 uur

Investering: €85 (incl BTW)  

Lesdagen: 28 maart 2021

​Leeftijd: 21-100 jaar

In lijn met gepaste Corona maatregelen, kunnen er maximaal 5 deelnemers meedoen per workshop. Andere maatregelen worden ook in acht genomen voor gepaste afstand en ventilatie. 

Je hebt geen zangervaring nodig en je hoeft niet goed of mooi te kunnen zingen!

Lessen worden in het Nederlands gegeven.

Meld je hier aan!

unnamed.png

Kunstenaar beeld: Sophia Harms - van Estrik 

"Elke keer dat je er achter komt dat jij niet blijkt te zijn wie je dacht dat je was en hoopte te worden; dat je kind anders blijkt te zijn dan hoe jij dacht dat het eruit zou moeten zien; dat het een illusie is om alles te kunnen controleren.


En elke keer word je gezegend met de mogelijkheid om opnieuw op te staan. Om verlicht op te staan, uit de vlammen waarvan jij dacht dat ze het einde van de wereld betekenden."

Info

info@zangschoolcanto.nl

06-51 57 41 82

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vind je stem en laat je horen!

Canto!

© 2018 by Canto!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

unnamed.png