top of page
IMG_4837.jpg.webp

ZomerZang in Frankrijk

Moon

Vrijuit Zingen - Vind je stem en laat je horen!

 

Wil je jouw authentieke stem vinden en laten horen?

Werken aan zelfvertrouwen?

Je talent ten volle benutten?

Jezelf bevrijden van gêne, en vrijuit zingen?

 

In deze ZomerZang van 20-27 juli 2024 week gaan we op zoek naar jouw stem en oefen je die te laten horen! 

Gedurende de week, werken we toe naar een afsluitend moment waarop iedereen een solo lied laat horen en we gezamenlijk een (meerstemmig) lied zingen. Hierin kun je alles wat je hebt geoefend, meenemen in het authentiek brengen van jouw lied. 

 

e998a22a-d9f2-4ca2-aeac-5f26de48a7b8 2.JPG

Dit doen we aan de hand van

~ Stembevrijding: wat in jou verlangt ernaar gehoord te worden en wat houdt jou tegen dit verlangen te volgen? 

~ Zangtechniek: leer jouw instrument te bespelen, oftewel, leer hoe je jouw lijf en stem zo kunt gebruiken dat je jouw stem zo vrij en gezond mogelijk kunt gebruiken. 

~ Plezier van samen zingen: uiteraard genieten we ook van het samen zingen, van zogenaamde “klankbaden” tot het instuderen van een meerstemmig lied met elkaar. 

Er wordt zowel individueel (in een zogenaamde “masterclass” setting) als gezamenlijk gewerkt . Je kiest zelf van te voren een solo lied uit; dit kan elk genre zijn, als het maar een lied is waar jij van houdt en dichtbij jou persoonlijk ligt. Het groepslied wordt verzorgd door de docent. 

Deze week geeft je de kans inzicht te krijgen in jouw stemgebruik, jouw verlangen en jouw weerstand. En te groeien, vertrouwen en genieten van de kracht van jouw stem!

L'Huis Préau is een idyllisch landgoedje en ligt, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap en aan de rand van de Morvan op ongeveer acht uur rijden van Utrecht. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulissenlandschap. Het verblijf op l'Huis Préau is volpension (vegetarisch eten)

 

Tarief €395 pp (incl BTW) - exclusief je verblijfskosten op het terrein van l'Huis Préau. Boekingen en meer informatie over l'Huis Préau vind je hier.

Data: 20-27 juli 2024.

bottom of page