Info

info@zangschoolcanto.nl

06-51 57 41 82

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vind je stem en laat je horen!

Canto!

© 2018 by Canto!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

unnamed.png

"Elk individu is anders, elke stem is anders, iedereen leert anders en hoe je je voelt kan ook nog eens per dag verschillen. Deze variabelen maken het werken met mensen en hun stemmen zo interessant voor mij.

Als aan het einde van de rit de leerling niet alleen op vocaal gebied is gegroeid, maar zich misschien ook op persoonlijk vlak heeft ontwikkeld, is mijn doel behaald!"

Charo Durán heeft haar studie Muziektheater/Musicaltheater aan het conservatorium in Alkmaar gevolgd en met succes afgerond in 2008. Naast zang als hoofdvak, volgde zij ook vakken als acteren, dansen, muziektheorie, methodiek en didactiek. Ze heeft daarmee zowel haar docerende graad als uitvoerende Bachelor of Music behaald. 

Hierna heeft ze meerdere cursussen gevolgd, waaronder de succesvolle zangmethode EVT en volgt ze momenteel  de opleiding tot Stembevrijder bij Jan Kortie, wat zij zal afronden in 2020. Als docent heeft zij zich zo door de jaren heen gespecialiseerd in het geven van zanglessen waarbij de juiste techniek helder en concreet wordt aangeleerd, zonder daarbij het persoonlijke aspect van zingen uit het oog te verliezen. Het stembevrijdende aspect van het zingen neemt zij zeker mee in haar lessen, en zullen vanaf 2020 in concrete lessen worden aangeboden. 

Naast doceren is Charo Durán ook actief als uitvoerend zangeres. In haar optredens laat ze haar Boliviaanse en Nederlandse roots samensmelten en zingt Zuid-Amerikaanse (volks)muziek deels in het Nederlands en het Spaans.

 

Benieuwd? Klik hier!

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

Docent