Online Socializing
Online Meditation

(online) Cursussen 

Naast stem- en zanglessen,

biedt Canto cursussen, workshops en activiteiten aan,

op het brede vlak van bewust leven en werken 

Online Socializing
Man with Guitar

Stilte & Stem Wandeling

Elke tweede maandag

van de maand

In stilte. Een moment met jezelf zijn. Verse buitenlucht inademen, nieuwe energie. Voet voor voet, een stap vooruit. Op de stroom van je uitademing zuchten. De ruimte om los te laten. Stem geven aan jouw binnenwereld. Zelf en met elkaar.

Quechua Indigenous Women

Vrouwencirkel +

Nieuwe cirkel start in

april 2021

Samenkomen met een groep vriendelijke metgezellinnen. Met elkaar deinen op de stroom; delen, uitwisselen, bespreken, reflecteren, verdiepen, ervaren, verzachten en groeien in onszelf.

Mother and Daughter Love

Mothercircle

In English!

Starts in april 2021

We can try to keep up that Instagram-worthy life that nobody actually has. Or we can humble ourselves and reach out to those around us. To support and be supported.

Thuiswerken foto 1.jpg

Hoe overleef ik het thuiswerken?

Een 7-delige audio serie

De hele dag achter je scherm, calls en vergaderingen, de huiselijke rommel aan de kant schuiven net buiten beeld. Voor je het weet rijgen de dagen zich aan elkaar vast, waarin privé en werk door elkaar heen lopen. 

Het vraagt nogal wat van je, dit thuiswerken. Hoe overleef je dat?

Stilte & Stem Wandelingen

In stilte. Een moment met jezelf zijn. Niets hoeven met de buitenwereld. Alle gedachten en emoties in jou opmerken. Verse buitenlucht inademen, nieuwe energie. Voet voor voet, een stap vooruit. Op de stroom van je uitademing zuchten. De ruimte om los te laten. Stem geven aan jouw binnenwereld. Zelf en met elkaar. Gedragen door de aarde, omgeven door de wind, gekoesterd door de zon, schoongewassen door het water.

 

In de Stilte & Stem Wandelingen nodigt Canto! jou uit de verdiepende kracht te ervaren van stilte afgewisseld met stem. We wandelen in groepsverband in stilte in een bos of natuurgebied omgeving Haarlem. Gezamenlijk in stilte zijn omgeven door de elementen, verhoogt het zogenaamde energetische veld, wat jou de mogelijkheid geeft in een veilige bedding te verstillen en verdiepen in jezelf. De stilte wisselen we af met momenten van klank en zang, om niet alleen de beweging naar binnen, maar ook naar buiten te kunnen maken. 

Lesduur: negentig minuten. Zie Agenda voor alle data.

Tarief: €15 (incl BTW) 

Lesdagen: maandag en vrijdag 9:30-11:00 uur,1x in de maand

Leeftijd: 18-100 jaar

Meld je hier aan!

unnamed.png

Vrouwencirkel +

Samenkomen met een groep vrouwen, verbinden en ons gedragen voelen in de zachte kracht van het vrouwelijke. Aan de hand van het boek 'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr met elkaar deinen op de stroom; delen, uitwisselen, bespreken, reflecteren, verdiepen, ervaren, verzachten en groeien in onszelf.

We doen dit door middel van lezen, meditatie, schrijven, tekenen, lichaamswerk, rituelen, praten en zingen. 

 

Niet gebonden aan ruimte en (Covid gerelateerde) beperkingen, zijn de samenkomsten online via Zoom. Vijf keer komen we samen, van waar dan ook ter wereld, online. Daarna is er een optie om elkaar te ontmoeten tijdens een wandeling in de duinen bij Overveen. Tussen onze samenkomsten door, ontvang je via mail aanvullende oefeningen of vragen die inspireren. 

Een ruimte waarin je jouw eigen zachte kracht kunt (her)vinden en koesteren, in de brede kracht van het collectief en de weidse kracht van Pacha Mama (De Grote Moeder). 

'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr laat aan de hand van inspirerende en mystieke vrouwen uit de wereldgeschiedenis zien wat vrouwelijke spiritualiteit is. Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft. 'Ongetemde wijsheid' is een lijfboek: Starr verzamelde de wijsheden van vrouwelijke mystici als tegengif voor de verstoorde balans in de wereld. De verhalen van godinnen, mystici en de auteur zelf inspireren je als lezer om je vrouwelijke spiritualiteit te omarmen - ongeacht je gender. Over meditatie, jezelf openstellen, instorten, schuilen, co-creëren en meer.

 

Lesduur: honderd twintig minuten, 5 bijeenkomsten + 1 optionele wandeling. Zie Agenda voor alle data.

Tarief: €85 (incl BTW) exclusief aanschaf boek (koop bij je lokale boekenhandel!)

Lesdagen: woensdag 19:30-21:30 uur, start april 2021

Leeftijd: 18-100 jaar

Meld je hier aan!

unnamed.png
 
 
 

Mothercircle 

 

"As mothers we can try to keep up that Instagram-worthy life...that nobody actually has. Or we can humble ourselves and reach out to those around us. To support and be supported." anonymous mother

 

With this online Mothercircle, we will create a safe haven for conscious mothers to connect. 

A space to share, to listen, to support and be supported by other mothers. To inspire and to learn. To soften and to sooth, that which maybe feels cramped or tight. To relax and to gain new energy. To use this journey called motherhood as a daily practice, to embody your divine motherly love in a down-to earth presence.

We will use methods and exercises, like sharing, meditation, walking outdoors (together), singing, dancing and drawing, hypno-meditation & inner-child work, breath work and journalling. 

The breath work session will be led by the wonderful and wise Amy Viola. The hypno-meditation part will be led by the amazing and wise Jill van der Veen from Mom-Me-Soul.   

 

In six weekly online meetings, we will get together in a ZoomRoom - COVID proof and open to all mothers across this globe. All meetings will be in English, so everyone can join.

Join Canto’s community of mothers and create your conscious~mother~support~system! 

Duration: hundred and twenty minutes ~ 6 online meetings + guided meditative walks ~

When: 9, 16, 23, 30 april, 14, 21 may 2021, 9:30-11:30 AM

Investment: €175 (incl VAT) 

Open to mothers of all ages! 

Subscribe here!

unnamed.png

Hoe overleef ik het thuiswerken? 

De hele dag achter je scherm, calls en vergaderingen, de huiselijke rommel aan de kant schuiven net buiten beeld. En aan het einde van een werkdag van je bureau naar de bank doorschuiven. Voor je het weet rijgen de dagen zich aan elkaar vast, waarin privé en werk door elkaar heen lopen. 

Het vraagt nogal wat van je, dit thuiswerken. Hoelang gaat dit nog duren? En hoe overleef je dat? Wij helpen je graag! 

 

In één week begeleiden wij jou stapje voor stapje naar een prettiger woon- en werk situatie. Elke dag staat er een audiofragment voor je klaar van zo’n 10 minuten - bewust een audio, zodat je even niet naar een scherm hoeft te kijken, maar bijvoorbeeld met je ogen dicht in een fijne stoel kunt nestelen. Naast de audiobestanden, ontvang je een dagelijkse uitnodiging tot actie, concrete oefeningen die jij direct kunt inzetten om even los te komen van je werk. 

 

De “Hoe overleef ik het thuiswerken?” serie bestaat uit:

  • 7 audio’s: 1 audio per dag gedurende een week. 

  • 7 uitnodigingen tot actie, 1 oefening per dag gedurende een week

  • Bonus: Een Yoga Nidra, ook wel bekend als de ‘slaap yoga’. Een audio om volledig bij te kunnen ontspannen en wegdromen… 
     

Idealiter volg je de serie dagelijks gedurende 1 week, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid om je eigen tempo te volgen. Alle audio’s en uitnodigingen tot actie staan op de site van Stem van Verbinding. Je kunt de serie één maand lang streamen en zo vaak herhalen als je wilt voor dezelfde prijs! 

Ben je bang dat je hier geen tijd voor hebt? Als je elke dag bewust 10 minuten neemt voor deze audio’s, dan geef jij jezelf 10 minuten de kans om weer op te laden. Dit draagt uiteindelijk bij aan efficiënter thuiswerken. Win-win dus! 

 

Onze hoop is dat je aan het einde van één week een stap hebt gezet naar een prettiger balans tussen werk en privé. 

Voor meer informatie of aankopen van de serie, zie www.stemvanverbinding.nl

Deze cursus is gecreëerd door Laura Stutvoet en Charo Durán.

unnamed.png