(online) Cursussen 

On a Video Call

Canto! biedt naast stem- en zanglessen, nu ook (online) cursussen aan, op het brede gebied van bewust leven en werken.

 

Een vrouwencirkel, stilte & stem wandelingen, een audio serie om het thuiswerken

prettiger te maken.

Stilte & Stem Wandelingen

In stilte. Een moment met jezelf zijn. Niets hoeven met de buitenwereld. Alle gedachten en emoties in jou opmerken. Verse buitenlucht inademen, nieuwe energie. Voet voor voet, een stap vooruit. Op de stroom van je uitademing zuchten. De ruimte om los te laten. Stem geven aan jouw binnenwereld. Zelf en met elkaar. Gedragen door de aarde, omgeven door de wind, gekoesterd door de zon, schoongewassen door het water.

 

In de Stilte & Stem Wandelingen nodigt Canto! jou uit de verdiepende kracht te ervaren van stilte afgewisseld met stem. We wandelen in groepsverband in stilte door de Kennemerduinen. Gezamenlijk in stilte zijn omgeven door de elementen, verhoogt het zogenaamde energetische veld, wat jou de mogelijkheid geeft in een veilige bedding te verstillen en verdiepen in jezelf. De stilte wisselen we af met momenten van klank en zang, om niet alleen de beweging naar binnen, maar ook naar buiten te kunnen maken. 

Lesduur: negentig minuten. Zie Agenda voor alle data.

Tarief: €15 (incl BTW) 

Lesdagen: maandag en vrijdag 9:30-11:00 uur,1x in de maand

Leeftijd: 18-100 jaar

Meld je hier aan!

unnamed.png

Vrouwencirkel +

Samenkomen met een groep vriendelijke metgezellinnen. Aan de hand van het boek 'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr met elkaar deinen op de stroom; delen, uitwisselen, bespreken, reflecteren, verdiepen, ervaren, verzachten en groeien in onszelf.

We doen dit door middel van lezen, meditatie, schrijven, tekenen, lichaamswerk, rituelen, praten en zingen. 

 

Niet gebonden aan ruimte en (Covid gerelateerde) beperkingen, zijn de samenkomsten online via Zoom. Vijf keer komen we samen, van waar dan ook ter wereld, online. Daarna is er een optie om elkaar te ontmoeten tijdens een wandeling in de duinen bij Overveen. Tussen onze samenkomsten door, ontvang je via mail aanvullende oefeningen of vragen die inspireren. 

Een ruimte waarin je jouw eigen zachte kracht kunt (her)vinden en koesteren, in de brede kracht van het collectief en de weidse kracht van Pacha Mama (De Grote Moeder). 

'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr laat aan de hand van inspirerende en mystieke vrouwen uit de wereldgeschiedenis zien wat vrouwelijke spiritualiteit is. Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft. 'Ongetemde wijsheid' is een lijfboek: Starr verzamelde de wijsheden van vrouwelijke mystici als tegengif voor de verstoorde balans in de wereld. De verhalen van godinnen, mystici en de auteur zelf inspireren je als lezer om je vrouwelijke spiritualiteit te omarmen - ongeacht je gender. Over meditatie, jezelf openstellen, instorten, schuilen, co-creëren en meer.

 

Lesduur: honderd twintig minuten, 5 bijeenkomsten + 1 optionele wandeling. Zie Agenda voor alle data.

Tarief: €55 (incl BTW) exclusief aanschaf boek (koop bij je lokale boekenhandel!)

Lesdagen: woensdag 19:30-21:30 uur, start januari 2021

Leeftijd: 18-100 jaar

Meld je hieronder aan!

unnamed.png
 
 
No upcoming events at the moment
Quechua Indigenous Women
Wij zijn hier...
 

Hoe overleef ik het thuiswerken? 

De hele dag achter je scherm, calls en vergaderingen, de huiselijke rommel aan de kant schuiven net buiten beeld. En aan het einde van een werkdag van je bureau naar de bank doorschuiven. Voor je het weet rijgen de dagen zich aan elkaar vast, waarin privé en werk door elkaar heen lopen. 

Het vraagt nogal wat van je, dit thuiswerken. Hoelang gaat dit nog duren? En hoe overleef je dat? Wij helpen je graag! 

 

In één week begeleiden wij jou stapje voor stapje naar een prettiger woon- en werk situatie. Elke dag staat er een audiofragment voor je klaar van zo’n 10 minuten - bewust een audio, zodat je even niet naar een scherm hoeft te kijken, maar bijvoorbeeld met je ogen dicht in een fijne stoel kunt nestelen. Naast de audiobestanden, ontvang je een dagelijkse uitnodiging tot actie, concrete oefeningen die jij direct kunt inzetten om even los te komen van je werk. 

 

De “Hoe overleef ik het thuiswerken?” serie bestaat uit:

  • 7 audio’s: 1 audio per dag gedurende een week. 

  • 7 uitnodigingen tot actie, 1 oefening per dag gedurende een week

  • Bonus: Een Yoga Nidra, ook wel bekend als de ‘slaap yoga’. Een audio om volledig bij te kunnen ontspannen en wegdromen… 
     

Idealiter volg je de serie dagelijks gedurende 1 week, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid om je eigen tempo te volgen. Alle audio’s en uitnodigingen tot actie staan op de site van Stem van Verbinding. Je kunt de serie één maand lang streamen en zo vaak herhalen als je wilt voor dezelfde prijs! 

Ben je bang dat je hier geen tijd voor hebt? Als je elke dag bewust 10 minuten neemt voor deze audio’s, dan geef jij jezelf 10 minuten de kans om weer op te laden. Dit draagt uiteindelijk bij aan efficiënter thuiswerken. Win-win dus! 

 

Onze hoop is dat je aan het einde van één week een stap hebt gezet naar een prettiger balans tussen werk en privé. 

Voor meer informatie of aankopen van de serie, zie www.stemvanverbinding.nl

Deze cursus is gecreëerd door Laura Stutvoet en Charo Durán.

unnamed.png

Info

info@zangschoolcanto.nl

06-51 57 41 82

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vind je stem en laat je horen!

Canto!

© 2018 by Canto!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

unnamed.png