top of page

Canto! op de Geluksroute 2020


Dat wat ik in overvloed heb, kan ik zonder terughouden geven. Ik wil leven. Daarvoor is nodig dat ik mij open voor wat er is, in mij en om mij heen. Zingen helpt mij hierbij. Als ik zing, dan open ik en spreekt mijn ziel door middel van klank. Als ik zing, kan ik dat wat ongrijpbaar is in mijn ervaring in dit leven, vertalen naar de wereld om mij heen. En dan is er contact, dan is er leven. En daarvoor zijn wij hier op Aarde toch?

Voor mij niets meer dan volledig logisch dan dat ik mijn tijd gebruik om anderen ook te laten leven door hen te laten zingen. Want als ik iets weet, dan is het wel dat iedereen wil leven. Iedereen heeft een stem en wil zich laten horen en gehoord worden. Iedereen wil zijn of haar ziel laten spreken tot de wereld en daarin volledig ontvangen worden.

En zo komt het dat ik mij bevind op dit punt in mijn leven: moeder, vrouw, zangeres, zangdocent en stembevrijder. Maar bovenal: bezield mens. En bevond ik mij heel specifiek op 1 februari 2020 in mijn Zangschool Canto! in Haarlem, in het kader van De Geluksroute, met een groepje van 5 mensen die ook wilden zingen om te leven. Of leven om te zingen, want na een voorproefje van slechts één uurtje stonden ze alle vijf uit volle borst een Mantra te zingen en voelde dit helemaal niet als een einde. Maar eerder een begin van een levenspad voor eenieder van die 5 volkomen vreemden, vol stem, vol klank, vol zingen. Vol Leven.

Dit kleine voorproefje, wordt op 15 maart 2020 als een overheerlijke maaltijd geserveerd tijdens een dagworkshop Stembevrijding bij Zangschool Canto! Wil je ook zingen om te leven? Weet je welkom, meld je aan via www.zangschoolcanto.nl/stembevrijding

PS Benieuwd naar die Mantra en heb je zin om uit volle borst vanuit huis alvast mee te zingen? Via https://www.zangschoolcanto.nl/mantra-light?wix-vod-comp-id=comp-k5dt17x5 kan je meezingen met de video's!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page