Nieuws

12 mei 2020

In verband met het Corona virus, zal een en ander worden aangepast in de lessen. Lees hieronder wat het inhoudt voor jouw les. 

Individuele les

Vanwege de lengt en breedte van de lesruimte, is het mogelijk op maximaal 5 meter afstand van elkaar te staan. Dit maakt het zingen binnen vier muren mogelijk op een veilige manier voor zowel jou als voor de docent. Indien je de voorkeur geeft aan online les, is dit uiteraard ook mogelijk via Zoom of FaceTime. Het vergt een kleine verandering in aanpak van zowel de docent als de leerling, maar maakt de les zeker niet minder kwalitatief waard! 

Duo en groepsles

Vanwege de lengt en breedte van de lesruimte, is het mogelijk op maximaal 2/3 meter afstand van elkaar te staan. Dit maakt het zingen binnen vier muren mogelijk op een veilige manier voor zowel jou als voor de docent. De groepsles kan ook online worden gegeven, via Zoom of FaceTime. Het vergt een kleine verandering in aanpak van zowel de docent als de leerling, maar maakt de les zeker niet minder kwalitatief waard. Het samenzang onderdeel is dan natuurlijk niet helemaal mogelijk, maar de technische uitleg en voorzingen voor elkaar kan nog wel. 

Koorzang

De afgelopen weken hebben zowel Koor Canto! als De Cantantes online hun repetities gehad, met wat aanpassingen en extra's hier en daar verbazingwekkend fijn was! Vanaf medio mei 2020 zal er per repetitie in roulerende groepjes weer in fysieke vorm samen worden gezongen bij Canto! Zo kunnen we het plezier van samen zingen en het horen van elkaar, weer ervaren. Voor het eindconcert wordt een vorm gezocht die "Corona-proof" is, en het genot van samen zingen in zich draagt. Lees hier meer over op de site of op de socials Facebook en Instagram. 

Stembevrijding workshops

Momenteel wordt er onderzocht hoe de groepsworkshop Stembevrijding een vorm kan vinden online. Of dat het in kleinere groepjes zou kunnen plaatsvinden. Houd de site en socials in de gaten hiervoor. 

Mantra Light

Met groot succes worden de Mantra Light avonden online gegeven vanaf april 2020. Je kan via Zoom of Facebook Live meezingen, anoniem of met beeld erbij. Uit de ervaringen van de deelnemers blijkt dat het weliswaar anders is dan de Mantra Light avonden bij Canto! en in het Stadsparadijs, maar dat het nog steeds heel waardevol is om ook online jezelf lichter te zingen. 

Nieuw aanbod

Achter de schermen is Canto! bezig met het ontwikkelen van nieuw aanbod wat online kan worden gevolgd. Het zal een combinatie van meditatie, (mantra)zang en stembevrijdende oefeningen worden, binnen bepaalde thema's. Lees hier binnenkort meer over op de site of op de socials. 

Info

info@zangschoolcanto.nl

06-51 57 41 82

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vind je stem en laat je horen!

Canto!

© 2018 by Canto!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

unnamed.png