top of page

Wed, Jan 20

|

Vrouwencirkel + online via Zoom

Vrouwencirkel +

Samenkomen met een groep vriendelijke metgezellinnen. Aan de hand van het boek 'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr met elkaar deinen op de stroom; delen, uitwisselen, bespreken, reflecteren, verdiepen, ervaren, verzachten en groeien in onszelf.

Registration is Closed
See other events
Vrouwencirkel +
Vrouwencirkel +

Time & Location

Jan 20, 2021, 10:00 AM – 12:00 PM

Vrouwencirkel + online via Zoom

About the event

Samenkomen met een groep vriendelijke metgezellinnen. Aan de hand van het boek 'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr met elkaar deinen op de stroom; delen, uitwisselen, bespreken, reflecteren, verdiepen, ervaren, verzachten en groeien in onszelf.

We doen dit door middel van lezen, meditatie, schrijven, tekenen, lichaamswerk, rituelen, praten en zingen.

Niet gebonden aan ruimte en (Covid gerelateerde) beperkingen, zijn de samenkomsten online via Zoom. Vier keer komen we samen, van waar dan ook ter wereld, de vijfde keer ontmoeten we elkaar fysiek in de duinen bij Overveen. Tussen onze samenkomsten door, ontvang je via mail aanvullende oefeningen of vragen die inspireren.

Een ruimte waarin je jouw eigen zachte kracht kunt (her)vinden en koesteren, in de brede kracht van het collectief en de weidse kracht van Pacha Mama (De Grote Moeder).

'Ongetemde Wijsheid' van Mirabai Starr laat aan de hand van inspirerende en mystieke vrouwen uit de wereldgeschiedenis zien wat vrouwelijke spiritualiteit is. Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft. 'Ongetemde wijsheid' is een lijfboek: Starr verzamelde de wijsheden van vrouwelijke mystici als tegengif voor de verstoorde balans in de wereld. De verhalen van godinnen, mystici en de auteur zelf inspireren je als lezer om je vrouwelijke spiritualiteit te omarmen - ongeacht je gender. Over meditatie, jezelf openstellen, instorten, schuilen, co-creëren en meer.

Lesduur: honderd twintig minuten, 5 bijeenkomsten. Zie de Agenda voor alle data.

Tarief: €55 (incl BTW) exclusief aanschaf boek (koop bij je lokale boekenhandel!)

Lesdagen: woensdag 10:00-12:00 uur, start januari 2021

Leeftijd: 18-100 jaar

Meld je hier aan!

Tickets

  • Plekje bemachtigd

    Je hebt een plekje bemachtigd!

    €0.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page