Mon, Mar 08 | Haarlem

Stilte & Stem Wandeling

In stilte. Een moment met jezelf zijn. Verse buitenlucht inademen, nieuwe energie. Voet voor voet, een stap vooruit. Op de stroom van je uitademing zuchten. De ruimte om los te laten. Stem geven aan jouw binnenwereld. Zelf en met elkaar.
Registration is Closed
Stilte & Stem Wandeling

Tijd & Locatie

Mar 08, 9:30 AM – 11:00 AM
Haarlem, Hertenkamplaan 1, 2012 CV Haarlem, Netherlands

Over...

In stilte. Een moment met jezelf zijn. Niets hoeven met de buitenwereld. Alle gedachten en emoties in jou opmerken. Verse buitenlucht inademen, nieuwe energie. Voet voor voet, een stap vooruit. Op de stroom van je uitademing zuchten. De ruimte om los te laten. Stem geven aan jouw binnenwereld. Zelf en met elkaar. Gedragen door de aarde, omgeven door de wind, gekoesterd door de zon, schoongewassen door het water.

In de Stilte & Stem Wandelingen nodigt Canto! jou uit de verdiepende kracht te ervaren van stilte afgewisseld met stem. We wandelen in groepsverband in stilte door de Kennemerduinen. Gezamenlijk in stilte zijn omgeven door de elementen, verhoogt het zogenaamde energetische veld, wat jou de mogelijkheid geeft in een veilige bedding te verstillen en verdiepen in jezelf. De stilte wisselen we af met momenten van klank en zang, om niet alleen de beweging naar binnen, maar ook naar buiten te kunnen maken.

Volledig Corona proof: we wandelen in (meerdere) groepjes van maximaal 2 personen, op 1,5 meter afstand. 

Wandeling van negentig minuten. Zie Agenda voor alle data.

Tarief: €15 (incl BTW). (oud) Canto zangers: €10 (incl BTW)

Maandag 8 maart 9:30-11:00 uur, 1x in de maand

Leeftijd: 18-100 jaar

Registration is Closed

Deel dit event