top of page

Wed, Dec 21

|

Kerk De Stompe Toren

Benefiet Meezing-Concert '22

Samen in kerk de Stompe Toren in Spaarnwoude de wereld een stukje lichter zingen! Iedereen, geoefend of niet, is welkom om mee te zingen tijdens dit benefiet meezing-concert.

Registration is closed
See other events
Benefiet Meezing-Concert '22
Benefiet Meezing-Concert '22

Time & Location

Dec 21, 2022, 8:30 PM

Kerk De Stompe Toren , Kerkweg 26, 2064 KS Spaarndam, Netherlands

Guests

About the event

Na twee succesvolle benefiet concerten in 2016 en 2019, gaan we op 21 december 2022 weer samen in de kerk de Stompe Toren in Spaarnwoude de wereld een stukje lichter zingen! Iedereen, geoefend of niet, is welkom om mee te zingen tijdens dit Benefiet Meezing-Concert. 

Op uitnodigende wijze zal Charo alle aanwezigen meenemen in de samenzang, met fijne, simpele liedjes die zo door iedereen mee te zingen zijn. Een paar mantra's, wat wereldliedjes, een kerstlied hier en daar. Hoe mooi is het niet alleen het plezier van samen zingen te delen met je familie en vrienden, maar daarmee ook anderen wat warmte en licht te bieden? 

Alle opbrengsten gaan dit jaar naar een huiswerk begeleiding project van de Blijf Groep. Deze stichting biedt hulp aan alle betrokkenen van huiselijk geweld: slachtoffers, kinderen, plegers en naasten. Kinderen die met hun ouder wonen in een speciale opvanglocatie, kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om hun mentale welbevinden en schoolcarrière. Zelf was ik zo'n kind dat in een opvanghuis woonde met mijn moeder en broer, wat mij nu extra motiveert deze doelgroep te steunen. Zing en help je mee? Nodig je hele familie uit en reserveer hier vast je plaats in de kerk!

Share this event

bottom of page